Track and trace systeem Professionele GPS Tracking

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
FleetGO voertuigtelematica track en trace software
Home » Track en Trace Systeem

GPS Track en Trace-systeem Realtime voertuiglocatie en -status

Technologie speelt een steeds grotere rol in de dagelijkse werkzaamheden van een wagenparkbeheerder. Met GPS Track en Trace-systemen kunnen bedrijven op een nieuwe en efficiëntere manier hun wagenpark beheren. Met GPS Tracking van FleetGO beheert u uw gehele wagenpark in één enkel cloud platform. Het beste wat er is op het gebied van modern wagenparkbeheer.

FleetGO gps track en trace wagenpark
Vertrouwd door:
Westfalen logo zwart
Remondis logo grijs
ArcelorMittal logo grijs
Worx logo zwart
DHL express logo grijs
Renewi logo grijs
Kaba logo zwart
Fritom logo grijs
Pirtek logo grijs
Fastned logo grijs

Voertuigvolgsysteem functionaliteiten Volg uw wagenpark 24/7

Realtime kaart Realtime Track en Trace Systeem met GPS

Volg uw wagenpark altijd en overal in realtime. Track en Trace wordt een steeds belangrijker onderdeel van wagenparkbeheer. Door uw wagenpark realtime te volgen, kunt u processen optimaliseren, verdachte activiteiten detecteren en nuttige informatie over uw voertuigen en bestuurders verzamelen.

FleetGO Realtime kaart GPS Track en Trace-systeem

Gedetailleerde rittenregistratie Gedetailleerde rapporten & rittenregistratie

De slimme FleetGO Black Box registreert alle bewegingen en voertuigactiviteiten en houdt een logboek bij van alle ritten, routes en bezochte locaties. Alle ritten en routes worden weergegeven in duidelijke en eenvoudig te doorzoeken lijsten en elke rit kan in detail worden bekeken, met een onbeperkte geschiedenis. Dankzij de vele instellingen en rapporten is de rittenregistratie volledig conform de lokale fiscale regelgeving.

Kilometerregistratie Green Driving

Geofencing Notificaties & Waarschuwingen

Geofencing is een krachtige tool waarmee u virtuele grenzen kunt instellen rond locaties of specifieke zones. Ontvang een IM-bericht (WhatsApp, sms, oproep, e-mail, melding op het platform) wanneer een voertuig een vooraf gedefinieerde zone inrijdt of verlaat, of krijg een melding wanneer er een onverwachte activiteit plaatsvindt binnen of buiten vooraf gedefinieerde uren. Of nog beter: bedenk uw eigen scenario’s waarin u graag gewaarschuwd wil worden.

FleetGO Geofencing voertuigsystemen

Werk- en reistijdenregistratie Volledige, gedetailleerde elektronische urenstaten van de voertuigen

Registreer automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd en ontvang hiervan overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

FleetGO Track en Trace systeem basis rapport

Rapporten & Dashboards Gedetailleerd en flexibel

Ons cloud-based platform biedt duidelijke en eenvoudig te gebruiken dashboards en rapporten. Personaliseer onze gebruikersvriendelijke dashboards door ze af te stemmen op uw behoeften en draai rapporten op basis van de informatie die u nodig heeft.

FleetGO Remote Diagnostics Charts

Gratis iOS- en Android-app Altijd up-to-date

FleetGO biedt een gratis iOS- en Android-app om uw wagenpark te beheren terwijl u onderweg bent. In de apps vindt u de belangrijkste functies waarmee u altijd inzicht heeft in uw wagenpark en uw data. De bestuurders-app beschikt over functies om ritdetails toe te voegen en specifieke ritten te markeren als privé of zakelijk.

triplog app FleetGO Google Play
triplog app FleetGO App Store

Vraag een offerte aan

Ontdek wat FleetGO voor uw bedrijf kan betekenen

FleetGO Vraag een prijsopgave aan!

Real-time informatie

Over uw volledige wagenpark in één oogopslag

Waardevolle inzichten

In alle voertuigactiviteiten

Interactieve live-kaart

Real-time GPS tracking

Tijdbesparende oplossingen

Efficiënt beheer van uw wagenpark

FleetGO Remote Diagnostics Charts

FleetGO Cloud Platform Een slim en krachtig platform voor wagenparkbeheer

Ons slimme cloud-based platform biedt talloze mogelijkheden voor wagenparkbeheerders. Alle soorten activiteiten evenals belangrijke informatie en gebeurtenissen zijn realtime zichtbaar. Het gebruikersvriendelijke platform is ontwikkeld om in te spelen op uw behoeften en daarom flexibel opgezet. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos.

Aanvullende oplossingen Ontdek onze aanvullende telematica oplossingen

Bestuurders identificatie

FleetGO driver identification logoDe voertuigen in uw wagenpark worden gebruikt door verschillende chauffeurs en u wilt kunnen bepalen welke bestuurder welk voertuig bestuurt

Privé / zakelijk schakelaar

FleetGO Telematics Private Switch IconBescherm de privacy van uw werknemers met deze eenvoudige knop in de auto. Eenmaal geactiveerd, worden alle gegevens privé en onzichtbaar voor de werkgever

CAN-Bus Data

mileage tracking

Ontvang extra voertuiggegevens rechtstreeks vanuit de CAN-bus. Toegang tot gegevens als realtime kilometerteller, brandstofverbruik, toerental en nog veel meer.

Benieuwd naar de prijs?

We groeien snel!

Fast50-2015-300x150-300x150
Fast50-2016-300x150-300x150
Main50-2016-150x150
Main50-2017-150x150
Main50-2018-150x150
FD-Gazellen logo zwart-wit