Tachograaf Analyse De analyse tool voor uw tachograafbestanden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Add-on voor Remote Tacho Download
  • Duidelijk overzicht van truck- en bestuurdersbestanden
  • Automatische Volledigheidscontrole
  • Overtredingen van de bestuurder
  • Overtredingen van de bestuurder
  • Veilige opslag en ingebouwde back-up
Home » Tachograaf analyse

Tachograaf Analyse Software Een complete tool om aan de tachograaf-wetgeving te voldoen

Naast onze uitgebreide downloadoplossing voor tachografen bieden we een complete tool voor tachograafanalyse. Onze tachograaf analyse software geeft u een duidelijk overzicht van het tachograafarchief, de volledigheid en overtredingen van de bestuurder.

Met FleetGO kunt u eenvoudig alle tachograafbestanden van zowel de tachograaf als de bestuurder beheren. Het ingebouwde hulpprogramma controleert de bestanden op volledigheid, integriteit en overtredingen van de rust- en rijtijdenwet. Door een gedetailleerd overzicht van alle tachograafbestanden kunt u snel vaststellen of uw bedrijf voldoet aan de geldende tachograafvoorschriften.

Met eenvoudig te gebruiken dashboards, rapporten en waarschuwingen heeft u altijd de controle over uw tachograafarchief en vermindert verlaagt u het risico op boetes.

FleetGO remote tacho download
Vertrouwd door:
Westfalen logo zwart
Remondis logo grijs
ArcelorMittal logo grijs
Worx logo zwart
DHL express logo grijs
Renewi logo grijs
Kaba logo zwart
Fritom logo grijs
Pirtek logo grijs
Fastned logo grijs

Tachograaf analyse mogelijkheden Alle oplossingen voor tachograaf files in één platform.

Gedetailleerd informatie Zicht op alle tachograafgegevens, van tijdbesteding tot overtredingen

FleetGO biedt een eenvoudig te gebruiken interface met toegang tot alle noodzakelijke gegevens. U kunt eenvoudig zien hoe het met uw bedrijf gaat en inzoomen op specifieke details zoals tijdsbestedingen, resterende rij- en rusttijden en overtredingen.

FleetGO Remote Tacho Download Tachograaf-compliance

Duidelijk overzicht Een duidelijk overzicht van tachograafdata, van zowel voertuigen als chauffeurs.

De eenvoudig te gebruiken interface heeft een duidelijk overzicht dat is opgedeeld in voertuigsdata en chauffeursdata. Filter en analyseer de data die u nodig heeft.

FleetGO Remote Tacho Download Monitor rijtijden

Dashboards Alle belangrijke informatie in een oogopslag

U ziet alleen de gegevens die u echt nodig heeft, zodat u snel kunt nagaan of uw bedrijf aan de regelgeving voldoet. Met onze dashboards heeft u een overzicht van alle gegevens van uw wagenpark.

FleetGO Tachograaf analyse Dashboards

Geautomatiseerde downloads Download alle bestanden op tijd

Met een handige kalenderinterface kunt u eenvoudig zien wanneer u specifieke voertuig- of stuurprogrammabestanden moet verzamelen. Mis nooit een deadline, mis nooit meer een bestand.

FleetGO Remote Diagnostics onderhoudsschema's

Massa uploader Upload alle bestanden snel en eenvoudig via ons drag & drop-interface

Sleep alle bestanden naar het FleetGO-platform en upload ze in één simpele actie. De software ordent de bestanden automatisch en herkent dubbele bestanden automatisch.

Tachograaf bestand uploaden

Notificaties en waarschuwingen Altijd op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen

FleetGO helpt belangrijke taken herinneren. Gewoon om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf te allen tijde aan de wetgeving voldoen.

FleetGO Events wagenpark tracking
Tachograaf regels

Vermijd overtredingen van EU-verordeningen Tachograaf-compliance makkelijker gemaakt

Houd u aan de regelgeving door het respecteren van de werktijden en het bijhouden van een volledig logboek van alle digitale tachograafbestanden en bestuurderskaartbestanden.  Met FleetGO houdt u automatisch een veilig juridisch archief bij van alle .ddd-bestanden en spoort u snel en eenvoudig overtredingen op. Voorkom hiermee boetes, optimaliseer uw planning en verbeter de veiligheid van uw bestuurders.

100% Compliant

Zorg ervoor dat u voldoet aan de EU-regelgeving

Veilig

Beveiligde tachograafgegevensopslag

Volledig

Alle tachobestanden in één platform

Geen boetes of sancties meer

Verminder het risico op boetes

Stand-alone of geïntegreerde tool De makkelijkste manier om tachograaf- en bestuurderskaartbestanden te analyseren

U kunt de tachograaf analyse software van FleetGO  inzetten geïntegreerde add-on op onze downloadoplossing voor tachografen, maar ook als stand-alone tool. Het maakt niet uit hoe u uw tachograafbestanden downloadt, iedereen kan FleetGO gebruiken voor analyse.

FleetGO Remote Tacho Download Icoon

Het belang van tachograaf analyse software

Elke transporteur riskeert uiteindelijk zijn exploitatievergunning licentie als hij of zij zich niet voortdurend inzet voor naleving van de rijtijdenwet, veiligheid en eerlijke concurrentie. Dat is wat alle officiële transporteurs bij wet hebben ondertekend. Daarom geldt het verplichte gebruik van de (digitale) tachograaf.

Tachograafgegevens te analyseren

Analyse van tachograafgegevens helpt bestuurders en transporteurs zich te houden aan de EU-voorschriften voor rijtijden. Door het registreren van snelheid, afstand en activiteiten van de bestuurder registreert de tachograaf exact wat een bestuurder heeft gedaan en of al dan niet de wet is overtreden. Tachograaf analyse software geeft hiervan een nauwkeurig en bruikbaar beeld. Bovendien is deze software een nuttige tool voor wagenparkbeheerders en -exploitanten om een archief bij te houden dat volledig voldoet aan de wettelijke regelgeving. Deze noodzaak neemt toe nu we het tijdperk van de slimme tachograaf of tachograaf 3.0 binnengaan. Dit is een nieuwe generatie tachografen die nog meer parameters, zoals GPS-locaties met een tijdstempel, kunnen vastleggen.

Iedere tachograafplichtige

Met het analyseren van de tachograafgegevens toont een transporteur aan te kunnen weten in welke mate men zich houdt aan de EU-regels inzake rijtijden en tachografen (Verordening (EG) nr. 561/2006) en op welke punten de naleving ervan verbeterd kan worden.

Tachograaf Compliance

Benieuwd naar de prijs?

We groeien snel!

Fast50-2015-300x150-300x150
Fast50-2016-300x150-300x150
Main50-2016-150x150
Main50-2017-150x150
Main50-2018-150x150
FD-Gazellen logo zwart-wit