Over ons FleetGO

  • Slimmere wagenparken
  • Schaalbare oplossingen
  • Innovatieve technologie
  • Geavanceerde software
  • Focus op onderzoek & ontwikkeling
  • Volledig onafhankelijk
Home » Over ons

FleetGO Een toonaangevend technologiebedrijf

FleetGO geeft vorm aan de toekomst door het aanbieden van telematicatoepassingen in gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen. Door onze passie om klanten te helpen met innovatieve technologieën, zijn we uitgegroeid van een start-up tot een toonaangevend technologiebedrijf in de Europese telematica-industrie. Slim, nuchter en met een focus op bedrijfsklare oplossingen, scoort FleetGO van het begin af aan hoog op het gebied van klanttevredenheid. “Er is niets veranderd: onze klanten wijzen ons de weg.” Een mentaliteit die tot uiting komt in de waarden die FleetGO hanteert.

0
Connected voertuigen
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring

Ons verhaal

We zien dat in veel bedrijven voertuigen een belangrijk onderdeel vormen van de dagelijkse bedrijfsvoering. Onze ervaring in de sector van de voertuigtelematica heeft ons geleerd dat het verstrekken van belangrijke informatie over voertuigen en bestuurders bedrijven kan helpen om de efficiency te verbeteren en de kosten en risico’s te verlagen.

Onze belofte

OEM’s bieden in de fabriek ingebouwde telematica-oplossingen aan. Helaas blijken de meeste van deze oplossingen zeer basaal, inflexibel en merk- of type-specifiek te zijn. FleetGO biedt wagenparkeigenaren en -beheerders volledige controle over hun voertuigen EN hun gegevens.

Onze visie

Naar onze mening mogen eindgebruikers nooit worden overspoeld met enorme hoeveelheden gegevens, maar moeten ze duidelijke en beknopte informatie krijgen. Daarom kijken we op een iets andere manier naar gegevens en voegen we deze op een slimme manier samen om een winstgevende informatiestroom te creëren.

Ons aanbod

Als technisch bedrijf willen wij de wereld een gebruiksvriendelijk, betaalbaar en fabrikantonafhankelijk telematicasysteem aanbieden. Met onze lichtgewicht en sterk gestandaardiseerde oplossingen krijgen wagenparkeigenaren en -beheerders meer controle over hun voertuigen en bestuurders.

We groeien snel!

Fast50-2015-300x150-300x150
Fast50-2016-300x150-300x150
Main50-2016-150x150
Main50-2017-150x150
Main50-2018-150x150
FD-Gazellen logo zwart-wit

Vacatures

Opzoek naar een nieuwe baan? Bekijk onze vacatures.