Kilometerregistratie Professionele GPS kilometerregistratie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kilometerregistratie Green Driving
Home » Kilometerregistratie

Kilometerregistratie systeem Gedetailleerde GPS kilometerregistratie van uw voertuig(en)

De slimme FleetGO Black Box registreert alle bewegingen en voertuigactiviteiten en houdt een logboek bij van alle ritten, routes en bezochte locaties. Alle ritten en routes worden weergegeven in duidelijke en eenvoudig te doorzoeken lijsten en elke rit kan in detail worden bekeken, tot 10 jaar terug.

FleetGO Kilometerregistratie
Vertrouwd door:
Westfalen logo zwart
Remondis logo grijs
ArcelorMittal logo grijs
Worx logo zwart
DHL express logo grijs
Renewi logo grijs
Kaba logo zwart
Fritom logo grijs
Pirtek logo grijs
Fastned logo grijs

Functionaliteiten van kilometerregistratie Een volledige oplossing voor automatische kilometerregistratie

Kilometerregistratie conform fiscale regelgeving Volledig geautomatiseerd

Dankzij de vele instellingen en rapporten is de kilometerregistratie volledig conform de lokale fiscale regelgeving. De fiscale eisen die de Belastingdienst stelt aan een complete en volledige kilometerregistratie zijn volledig verwerkt. Het fiscaal rapport dat u uitdraait is daardoor automatisch ‘ fiscus-proof’.

Kilometerregistratie Green Driving

Kilometerregistratie Automatisch kilometerlogboek

Onze telematica-apparatuur registreert automatisch de gereden kilometers voor een gedetailleerde kilometerregistratie. In ons platform kunt u rapporten genereren op basis van kilometerstand per geselecteerde periode. Het kilometerdashboard toont u in één oogopslag de kilometerstand per bestuurder, voertuig of wagenpark.

FleetGO Kilometerregistratie

Werk- en reistijdenregistratie Volledige, gedetailleerde elektronische urenstaten van de voertuigen

Registreer automatisch rijtijden, aantal ritten, bezoekduur, stilstandtijd en stationairtijd en ontvang hiervan overzichtelijke en gedetailleerde rapporten. Genereer gedetailleerde urenstaten en activiteitenrapporten op basis van periode, bestuurder, voertuig of locatie.

FleetGO Track en Trace systeem basis rapport

Krachtig Platform Een krachtig platform voor wagenparkbeheer

Ons cloud-based platform biedt talloze mogelijkheden voor wagenparkbeheerders. Alle soorten activiteiten evenals belangrijke informatie en gebeurtenissen zijn realtime zichtbaar. Het gebruiksvriendelijk platform is flexibel opgezet om in te spelen op uw behoeften. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos.

FleetGO Remote Diagnostics Charts

Gratis iOS- en Android-app Altijd up-to-date

FleetGO biedt een gratis iOS- en Android-app om uw wagenpark te beheren terwijl u onderweg bent. In de apps vindt u de belangrijkste functies waarmee u altijd inzicht heeft in uw wagenpark en uw data.
De bestuurders-app beschikt over functies om ritdetails toe te voegen en specifieke ritten te markeren als privé of zakelijk.

triplog app FleetGO Google Play
triplog app FleetGO App Store

Onze rapporten zijn 100% conform de eisen van de Belastingdienst.

Volledig geautomatiseerd

U hoeft zelf niets te doen

Conform fiscale regelgeving

Voldoet aan alle voorschriften

100% cloud-based

Beveiligde cloudomgeving

Rapporten en dashboards

Gedetailleerde gegevens & info

Waarom kilometerregistratie?

Het bijhouden van een gedetailleerd overzicht van alle ritten, zakelijk of privé, kan zeer complex en tijdrovend zijn. Het handmatig bijhouden van meerdere voertuigen en bestuurders is vaak niet mogelijk. Maar elk bedrijf heeft het nodig. Zowel voor vergoedingen als voor belastingdoeleinden. FleetGO® maakt kilometerregistratie eenvoudig en verlaagt het risico op wettelijke boetes. Iedere kilometer wordt automatisch gevolgd door onze slimme GPS Black Box zodat u een gedetailleerde en fiscusproof kilometerregistratie kunt bijhouden. In ons platform kunt u rapporten genereren op basis van kilometerstand per geselecteerde periode. Het kilometerdashboard toont u in één oogopslag begrijpelijke kilometerinformatie.

Kilometerregistratie Green Driving

Aanvullende oplossingen Ontdekt onze aanvullende telematica oplossingen

Bestuurdersidentificatie

FleetGO driver identification logoDe voertuigen in uw wagenpark worden door meerdere bestuurders gebruikt en u wilt te allen tijde weten welke chauffeur welk voertuig bestuurt.

Privacy Switch

FleetGO Telematics Private Switch IconBescherm de privacy van uw werknemers met deze eenvoudige knop in de auto. Eenmaal geactiveerd, worden alle gegevens privé en onzichtbaar voor de werkgever.

CAN-Bus

mileage trackingOntvang extra voertuiggegevens rechtstreeks vanuit de CAN-bus. Toegang tot gegevens als realtime kilometerteller, brandstofverbruik, toerental en nog veel meer.

Benieuwd naar de prijs?

We groeien snel!

Fast50-2015-300x150-300x150
Fast50-2016-300x150-300x150
Main50-2016-150x150
Main50-2017-150x150
Main50-2018-150x150
FD-Gazellen logo zwart-wit